eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü: İngilizce Terimler (R - 1)

# A B C D E F G H I İ J K L M N O P Q R S T U V WX Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (R - 1. Sayfa)

Rabbit :
Bakınız: Tavşan
radiation :
Sıcaklığın ısıtılacak ürüne hava yoluyla dalgalar halinde yayılar ...
RDA :
Günlük tavsiye edilen miktar
Recomendee Daily Allowence :
Bir gün boyunca tavsiye edilen miktar demektir.
Red snapper :
Bakınız: mercan
Remouillage :
Stock yapımında kullanılan mire poix nın 2.kez kullanılması
Rib :
Loin Chop/Pirzola
Rigor Motris :
Hayvanların ölümünün ardından kaslarındaki biokimyasal değişiklik ...
Rooster :
Bakınız: horoz
Roulade :
İnce dövülmüş bir et /tavuk/balığın dolgu ile rulo edilmesi
Royale :
Garnitür olarak kullanılan ve değişik şekillerde kesilen bir çeşi ...
Rustic :
Köy usulü