eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü: İngilizce Terimler (R - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (R - 1. Sayfa)
Rabbit
:
Bakınız: Tavşan
radiation
:
Sıcaklığın ısıtılacak ürüne hava yoluyla dalgalar halinde yayılar
...
RDA
:
Günlük tavsiye edilen miktar
Recomendee Daily Allowence
:
Bir gün boyunca tavsiye edilen miktar demektir.
Red snapper
:
Bakınız: mercan
Remouillage
:
Stock yapımında kullanılan mire poix nın 2.kez kullanılması
Rib
:
Loin Chop/Pirzola
Rigor Motris
:
Hayvanların ölümünün ardından kaslarındaki biokimyasal değişiklik
...
Rooster
:
Bakınız: horoz
Roulade
:
İnce dövülmüş bir et /tavuk/balığın dolgu ile rulo edilmesi
Royale
:
Garnitür olarak kullanılan ve değişik şekillerde kesilen bir çeşi
...
Rustic
:
Köy usulü