tr
en
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Kodlama Sözlükleri
Gastronomi Terimleri Sözlüğü
Türkçe
İngilizce
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (En Çok Görüntülenenler)
banket
Radyasyon
İndüksiyon
Walk-in
Batter
On the rocks
Zest
Pate en croute
TDZ
Brain
Terrine
Gurme
Abaisse
Al dente
Care over
Dutching
Gurme
Persipan
COD
duyusal
pate
Slurry
Pain perdu
Invert sugar
Ribbon stage
Depouillage
Basting
Baby bonito
Chicken
Rooster
Croutons
Crouton
Goose
Botargo
Quenelle
Meat
Parmentier
Al dante
Blanch etmek
bulamaç
Butter packaging
Çeşni
Singer
Cartouche
Aboyeur
Bite-size
FAT
Chateaubriand
elastin
A’la miute
Gastronomi Terimleri Sözlüğü Hakkında
Kaynak:
Nişantaşı Üniversitesi
[https://www.nisantasi.edu.tr]
Kayıt Sayısı:
451 (5 Sayfa)
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama