en
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Kodlama Sözlükleri
Kitaplar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü
Türkçe
İngilizce
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (En Çok Görüntülenenler)
Radyasyon
banket
İndüksiyon
Terrine
On the rocks
Brain
Batter
Persipan
Walk-in
TDZ
Dutching
Zest
Pate en croute
Abaisse
Al dente
Care over
Gurme
Gurme
Ribbon stage
Basting
Chicken
Crouton
duyusal
Botargo
Meat
Invert sugar
Quenelle
bulamaç
Çeşni
Singer
Rooster
Croutons
Goose
pate
Slurry
Pain perdu
Butter packaging
Cartouche
Depouillage
Baby bonito
COD
Parmentier
Blanch etmek
Al dante
Deglaze
Black bird
Barbekü
Bukegarni
Creaming
Bouillon
Compound butter
Braserrie
Brook trout
Dory
Brisket
Cuisinier
Blanch
Chiffonnade
Chop
Carving
Fermentation
Aiguillettes
Fabricate
Brunoise
Chateaubriand
Brigade
Escalope
Aging
Anchovy
elastin
Bouquet garni
Ben-mari
Blanching
Blind Baking
Canepe
Docking
Baste
Clarify
Bite-size
Confectionary Sugar
Espagnole
Caviar
Beef
Allumettes
FAT
Dana eti
Duxelle
Almond Paste
Duck
Entrecote
Blade steak
biftek
Cuttle fish
Blue fish
Antipasto
Alakart
Dragging
Chaud-froid
Bistro
Filet mignon
Gastronomi Terimleri Sözlüğü Hakkında
Kaynak:
Nişantaşı Üniversitesi
[https://www.nisantasi.edu.tr]
Kayıt Sayısı:
451 (5 Sayfa)
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama