Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Kodlama Sözlükleri
Kitaplar
Anasayfa
Kitaplar
Dil Bilgisi Terimleri
Bilim Terimleri
Teknik Terimler
Sanat Terimleri
Spor Terimleri
Hukuk Terimleri
Ekonomi Terimleri
Eğitim Terimleri
Çevre Terimleri
Sağlık Terimleri
Sosyal Terimler
Kodlamalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü
Türkçe
İngilizce
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (En Çok Görüntülenenler)
Radyasyon
banket
İndüksiyon
Zest
Batter
Terrine
On the rocks
Care over
Dutching
Walk-in
Persipan
Brain
Abaisse
Gurme
TDZ
Gurme
Pate en croute
Al dente
Basting
Slurry
Ribbon stage
Chicken
Crouton
duyusal
Quenelle
Meat
bulamaç
Depouillage
Botargo
Invert sugar
Cartouche
Rooster
Goose
pate
Pain perdu
Çeşni
Singer
Croutons
COD
Parmentier
Blanch etmek
Butter packaging
Baby bonito
Al dante
Compound butter
Brunoise
Deglaze
Antipasto
Beef
Black bird
Escalope
Dory
Alakart
Cuisinier
Bite-size
Entrecote
Ben-mari
Barbekü
Creaming
Blanch
Baste
Clarify
Chop
Carving
Caviar
Bouillon
Aiguillettes
Duxelle
Chateaubriand
Brigade
Braserrie
Brook trout
Aging
Anchovy
biftek
elastin
Brisket
Blind Baking
Bukegarni
Canepe
Docking
Dragging
Chiffonnade
Espagnole
Allumettes
Fermentation
Almond Paste
Blade steak
Blue fish
Bouquet garni
Chaud-froid
Fabricate
En papilotte
Duck
Bistro
Cuttle fish
Chantilly
Blanching
Confectionary Sugar
Dana eti
Gastronomi Terimleri Sözlüğü Hakkında
Kaynak:
Nişantaşı Üniversitesi
[https://www.nisantasi.edu.tr]
Kayıt Sayısı:
451 (5 Sayfa)
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama