Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Kodlama Sözlükleri
Kitaplar
Anasayfa
Kitaplar
Kodlamalar
Dil Bilgisi Terimleri
Bilim Terimleri
Teknik Terimler
Sanat Terimleri
Spor Terimleri
Hukuk Terimleri
Ekonomi Terimleri
Eğitim Terimleri
Çevre Terimleri
Sağlık Terimleri
Sosyal Terimler
Yabancı Terimler
Gastronomi Terimleri Sözlüğü
Türkçe
İngilizce
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (En Çok Görüntülenenler)
Radyasyon
banket
İndüksiyon
Zest
Batter
Terrine
Care over
On the rocks
Walk-in
Dutching
Persipan
Brain
TDZ
Abaisse
Al dente
Gurme
Gurme
Pate en croute
Basting
Slurry
Chicken
Ribbon stage
Crouton
Botargo
Quenelle
Meat
duyusal
bulamaç
Cartouche
Çeşni
Invert sugar
Depouillage
Rooster
Croutons
Goose
pate
Pain perdu
Singer
Parmentier
Al dante
Blanch etmek
Butter packaging
Baby bonito
COD
Compound butter
Brunoise
Deglaze
Escalope
Antipasto
Creaming
Cuisinier
Beef
Dory
Baste
Clarify
Chop
Bite-size
Caviar
Fermentation
Duxelle
Chateaubriand
Brigade
Black bird
Braserrie
Aging
Entrecote
Alakart
Barbekü
Canepe
Docking
Dragging
Blanch
Carving
Espagnole
Allumettes
Fabricate
biftek
elastin
Brisket
Chantilly
Ben-mari
Blind Baking
Chiffonnade
Bouillon
Aiguillettes
Brook trout
Blade steak
Bistro
Anchovy
Blue fish
Bukegarni
FAT
Almond Paste
Duck
Bouquet garni
Blanching
Confectionary Sugar
Chaud-froid
Dana eti
En papilotte
Gastronomi Terimleri Sözlüğü Hakkında
Kaynak:
Nişantaşı Üniversitesi
[https://www.nisantasi.edu.tr]
Kayıt Sayısı:
451 (5 Sayfa)
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama