Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Kodlama Sözlükleri
|
yavaş pastörizasyonyavaş pastörizasyon ne demek?
Sütün 63-65 oC'de, 15-30 dakika süreyle tutulup hemen 5oC'ye soğutulmasından ibaret ısıl işlem, devamlı pastörizasyon, düşük sıcaklık uzun zaman pastörizasyonu, LTLT. |