eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü: İngilizce Terimler (D - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (D - 1. Sayfa)
Deglaze
:
Fırında pişmiş olan üründen arta kalan ve tepsiye yapışmış ürünle
...
Depouillage
:
Haşlama ya da pişirme esnasında suyun yüzeyine çıkan partikülleri
...
Dory
:
Bakınız: dülger balığı
Dragging
:
Unlama işlemine denir.
Dredge
:
Yiyeceği unla bulamak. Ürünün un yada şekerle ince bir katman ola
...
Dressing
:
Salata soslarına verilen isimdir
Duck
:
Bakınız: ördek
Duxelle
:
Yabani sarımsağı ve mantarı ince kıydıktan sonra yağda pişirme iş
...