eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü: İngilizce Terimler (G - 1)

# A B C D E F G H I İ J K L M N O P Q R S T U V WX Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (G - 1. Sayfa)

Galantines :
Geniş rulo şeklinde doldurulmuş tavuk veya dana eti
Game :
Av eti
Garde Manger :
Soğuk mutfak
Garibaldi :
İtalyan tereyağlı kurabiye
Gastronome :
Dünyanın her yerinde standart boyları olan ve mutfaklarda kullanı ...
Gelatin :
Renksiz, kokusuz, tatsız, hayvan iliklerinden elde edilen, ve sud ...
Giblets :
Tavuk ve hindi sakatatı
Glaze :
Bir ürünün parlak bir sıvı / sosla kaplanması
Glucose :
Bazı meyve, sebze ve balda doğal olarak bulunan, şekerin yarısı k ...
Gluten :
Unda bulunan proteinlerin (glutenin ve gliadinin) yoğurulması son ...
Goat meat :
Keçi eti
Goose :
Bakınız: Kaz
Gourmet :
Yemek,şarap,kahve gibi içecekelrin farklı çeşitleirnin tatlarını ...
Grissini :
İtalyanca ufak, çubuk ekmekler
Grouper :
Lagos
Gudgeon :
Bakınız: dere kayası
Gueridon :
Misafirin yanında yemek pişirebilmek için ocağı bulunan tekerlekl ...