eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü: İngilizce Terimler (O - 1)

# A B C D E F G H I İ J K L M N O P Q R S T U V WX Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (O - 1. Sayfa)

Octupus :
Bakınız: ahtapot
On the rocks :
Bol buzlu alkollü içecek için kullanılan terim. J&B on the rocks
Onion cloute :
Onion soğan clutte karanfil demektir. Soğanın üzerinde karanfille ...
Organoleptic :
Ürünlerin seçiminde koku, görünüm ve dokunma duyuları kullanılara ...
Orzo :
Pirinç şeklinde ve boyunda makarna
Oxidation :
Oksijenle bir ürünün kimyasal reaksiyonu, ürünün doğal halini boz ...
Oyster :
Bakınız: istiridye