eng

Süt Terimleri Sözlüğü: Kısaltmalar (H - 1)

# A B C D E F G H I İ J K L M N O P R S T U V Y Z

Süt Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Süt Terimleri Sözlüğü (H - 1. Sayfa)

HACCP :
HACCP, gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli ol ...
HDL :
Yüksek yoğunluklu lipoproteinler.
HIV :
İnsan bağışıklık yetmezliği virüsü. Örn, AİDS.
HMF :
Özellikle bal ve pekmez gibi gıdaların ısıl işlem uygulanması son ...
HPLC :
Yüksek performanslı sıvı kromatografisi cihazı.
HRMS :
Yüksek çözünürlüklü kütle spektrometresi cihazı.
HTST :
Yüksek sıcaklık–Kısa zaman şeklinde uygulanan ısıl işlem tekniği.