eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Süt Terimleri Sözlüğü: Kısaltmalar (H - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
Kısaltmalar
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Y
Z
Süt Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Süt Terimleri Sözlüğü (H - 1. Sayfa)
HACCP
:
HACCP, gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli ol
...
HDL
:
Yüksek yoğunluklu lipoproteinler.
HIV
:
İnsan bağışıklık yetmezliği virüsü. Örn, AİDS.
HMF
:
Özellikle bal ve pekmez gibi gıdaların ısıl işlem uygulanması son
...
HPLC
:
Yüksek performanslı sıvı kromatografisi cihazı.
HRMS
:
Yüksek çözünürlüklü kütle spektrometresi cihazı.
HTST
:
Yüksek sıcaklık–Kısa zaman şeklinde uygulanan ısıl işlem tekniği.