eng

Süt Terimleri Sözlüğü: Kısaltmalar (C)

A B C D E F G H I İ J K L M N O P R S T U V Y Z
C - 1. Sayfa
C :
Sıcaklık ölçmede kullanılan santigrat derecesi.
CAC :
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü ile Sağlık Örgütünün müş ...
CAPP :
Cast Poli Propilen film (bkz, PP). Oriente Poli Propilen (OPP)’de ...
CCC :
Dünya Gıda Kodeks Komisyonu altında görev yapan ve bulaşanları ça ...
CCCF :
Bakınız: Kontaminantlar Kodeks Komitesi
CCFA :
Dünya Gıda Kodeks Alimetarius Komisyonu altında gıda katkı maddel ...
CCFAC :
Gıda Kodeks Alimentarius Komisyonu altında görev yapan ancak 2007 ...
CCFO :
Dünya Gıda Kodeks Alimetarius Komisyonu altında katı ve sıvı yağl ...
CCIE :
Dünya Gıda Kodeks Alimetarius Komisyonu altında yenilebilir buzla ...
CCMMP :
Dünya Gıda Kodeks Alimetarius Komisyonu altında süt ve süt ürünle ...
CCN :
Kritik kontrol noktası. HACCP planı içerisinde bir sağlık ve gıda ...
CCP :
HACCP planı içerisinde bir sağlık ve gıda güvenilirliği riskinin ...
CFU :
Bir materyalde katı besiyeri kullanarak mikroorganizma sayımı yap ...
CGECPMMP :
Süt ve Ürünleri Uygulama Prensipleri ile ilgili Ülke Uzmanları FA ...
CIP :
Bir gıda üretim bandının veya kapalı devredeki tek bir ekipmanın ...
CLSM :
Tuzlu beyaz peynirin yapısı hakkındaki çalışmayı ortak odaklı laz ...
COBALAMİN :
Koenzim olarak pek çok enzim tarafından aktiviteleri için gereksi ...
COD :
Bakınız: Kimyasal Oksijen İhtiyacı
COE NO :
Gıda aroma maddelerine Avrupa Birliği tarafından verilen numarala ...
CoF :
Plastik filmlerin ve laminatların “kayganlık” ölçüsü olan sürtünm ...
COP :
Yerleşim dışında temizlik. Parçalara ayrılmış ekipmanın elle temi ...
CPA :
A. flavus, A. tamarii, P. comnue tarafından oluşturulan mikotoksi ...