eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (E - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (E - 1. Sayfa)
elastin
:
Sarı renkte sert ve daha çok yaşlı hayvanlarda yaygın olan bağ do
...
Emulgator
:
Yoğunlukları farklı iki ürünü ortak bir yoğunluğa getirmek.
Emulsion
:
İki farklı yoğunluktaki ürünün karışması.
En papilotte
:
Yağlı kağıtta pişirme yöntemi (özellikle balıklarda)
Entrecote
:
Antrikot, sığır filetosundan alınan biftek
Escalope
:
Küçük et dilimi
Espagnole
:
Temel kahverengi sos