eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (E - 1)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (E - 1. Sayfa)

elastin :
Sarı renkte sert ve daha çok yaşlı hayvanlarda yaygın olan bağ do ...
Emulgator :
Yoğunlukları farklı iki ürünü ortak bir yoğunluğa getirmek.
Emulsion :
İki farklı yoğunluktaki ürünün karışması.
En papilotte :
Yağlı kağıtta pişirme yöntemi (özellikle balıklarda)
Entrecote :
Antrikot, sığır filetosundan alınan biftek
Escalope :
Küçük et dilimi
Espagnole :
Temel kahverengi sos