eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (K - 1)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (K - 1. Sayfa)

Kanepe :
Başlangıç olarak sunulan ya da kokteyllerde ikram edilen genellik ...
Kazayı :
Tereyağının eritilmesi esnasında çıkan partiküllerinin temizlenme ...
Kidney :
Bakınız: böbrek
Kneading :
Bakınız: yoğurma
Knocking back :
Mayalanmış hamurun içinde oluşan gazın bastırılarak alınması.
kollajen :
Yumuşak beyaz bir bağ dokusu
Krouton :
Ekmeklerin ufak küpler halinde kesilerek farklı baharatlarla tatl ...
Kuzukulağı :
Karabuğday ailesinden bir çeşit, uzun donuk gri-yeşil yapraklı ek ...