eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (K - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (K - 1. Sayfa)
Kanepe
:
Başlangıç olarak sunulan ya da kokteyllerde ikram edilen genellik
...
Kazayı
:
Tereyağının eritilmesi esnasında çıkan partiküllerinin temizlenme
...
Kidney
:
Bakınız: böbrek
Kneading
:
Bakınız: yoğurma
Knocking back
:
Mayalanmış hamurun içinde oluşan gazın bastırılarak alınması.
kollajen
:
Yumuşak beyaz bir bağ dokusu
Krouton
:
Ekmeklerin ufak küpler halinde kesilerek farklı baharatlarla tatl
...
Kuzukulağı
:
Karabuğday ailesinden bir çeşit, uzun donuk gri-yeşil yapraklı ek
...