eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (O - 1)
Türkçe Terimler
İngilizce Terimler
#
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
İ
J
K
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Gastronomi Terimleri Sözlüğü (O - 1. Sayfa)
Octupus
:
Bakınız: ahtapot
oksidasyon
:
Oksijenle bir ürünün kimyasal reaksiyonu, ürünün doğal halini boz
...
On the rocks
:
Bol buzlu alkollü içecek için kullanılan terim. J&B on the rocks
One at a time
:
Ürünün teker teker / birer birer eklenmesi.
Onion cloute
:
Onion soğan clutte karanfil demektir. Soğanın üzerinde karanfille
...
Onion clutte
:
Soğanın üstünde karanfil ile defne yaprağının tutturulması işlemi
...
Organoloptic
:
Ürün seçerken temel beş duyudan görme, dokunma ve koklama duyular
...
Orzo
:
Pirinç şeklinde ve boyunda makarna
Over cooking
:
Gereğinden fazla pişirme.
Oxidation
:
Oksijenle bir ürünün kimyasal reaksiyonu, ürünün doğal halini boz
...
Oyster
:
Bakınız: istiridye