eng

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (O - 1)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama

Gastronomi Terimleri Sözlüğü (O - 1. Sayfa)

Octupus :
Bakınız: ahtapot
oksidasyon :
Oksijenle bir ürünün kimyasal reaksiyonu, ürünün doğal halini boz ...
On the rocks :
Bol buzlu alkollü içecek için kullanılan terim. J&B on the rocks
One at a time :
Ürünün teker teker / birer birer eklenmesi.
Onion cloute :
Onion soğan clutte karanfil demektir. Soğanın üzerinde karanfille ...
Onion clutte :
Soğanın üstünde karanfil ile defne yaprağının tutturulması işlemi ...
Organoloptic :
Ürün seçerken temel beş duyudan görme, dokunma ve koklama duyular ...
Orzo :
Pirinç şeklinde ve boyunda makarna
Over cooking :
Gereğinden fazla pişirme.
Oxidation :
Oksijenle bir ürünün kimyasal reaksiyonu, ürünün doğal halini boz ...
Oyster :
Bakınız: istiridye