eng
Dil Bilgisi Terimleri Sözlükleri
Bilim Terimleri Sözlükleri
Teknik Terimler Sözlükleri
Sanat Terimleri Sözlükleri
Spor Terimleri Sözlükleri
Hukuk Terimleri Sözlükleri
Ekonomi Terimleri Sözlükleri
Eğitim Terimleri Sözlükleri
Çevre Terimleri Sözlükleri
Sağlık Terimleri Sözlükleri
Sosyal Terimler Sözlükleri
Tarihi Şahsiyetler
Sarı Sayfalar
Birinci Kategori Etler ne demek?
birinci kategori etler
Hızlı bir şekilde pişebilen yumuşak et parçalarıdır. Örneğin; (ongle, bavet, kuzu pirzola, kuzu budu, kontrfile, antrkot, bonfile)
Gastronomi Terimleri Sözlüğü
Gastronomi Terimleri Sözlüğü İçerisinde Arama
Benzer Terimler